Jídelní lístek

PŘEDKRMY

Marinovaný norský losos Gravlax s medovo-hořčicovou omáčkou a opečenou Focacciou                                                           


95,-

Gratinovaný kozí sýr s akátovým medem s krémem z červené řepy a vlašskými ořechy

85,-

Paštika z kuřecích jater s marinovanými jablíčky a opečenou Focacciou

75,-

POLÉVKY                                                                                          

Silný kuřecí vývar s játrovými nočky, nudlemi a zeleninou                           

 

50,-

Jihočeská kulajda se zastřeným vejcem

55,-

SPECIALITY ČESKÉ KUCHYNĚ                                                            Vepřová líčka dušená na ležáku Černá Barbora a divokých brusinkách s restovanou zeleninou a bramborovou kaší


195,-

Smažený telecí pavouček / kuřecí řízek s bramborovou kaší a citrónem

 185,- / 165,-

Pečené stehno z mladé kachny na jablkách a kmínu, hlávkovým zelím a bramborovými plackami pečenými na plotně

 185,-

HLAVNÍ CHODY                                                                            Filet z candáta zprudka pečený na másle s restovanými fazolovými lusky a omáčkou ze sektu a slaniny


225,-

Kachní prso pečené dorůžova s omáčkou ze švestek a červeného vína Merlot z vinařství Prokeš

185,-

Grilované kuřecí prso s grilovanou zeleninou a tapenádou ze sušených    rajčat a oliv

159,-

Dorůžova pečená vepřová panenka v tyrolské šunce a s omáčkou z divokých brusinek

169,-

Grilovaná vepřová krkovička na pepři s omáčkou z dijonské hořčice a cibulovou marmeládou

159,-

Hovězí Queensland steak z australského býka s omáčkou z lišek a žampionů

215,-

Telecí Spider steak s omáčkou z brandy, zeleného pepře a smetany

195,-

Steak z hovězí svíčkové z mladého býka pečený ve slanině s šalotkovým konfitem a omáčkou z portského vína

295,-

BEZMASÁ JÍDLA A SALÁTY                                                          Smažený sýr Gouda s naší tatarskou omáčkou

         

125,-

Italské houbové rizoto se sýrem Gran Biraghi

 145,-

Caesar salát s opečenou slaninou, sýrem Gran Biraghi a česnekovými krutony

Porce kuřete na salát

155,-

55,-

Míchaný zeleninový salát s medovo-hořčicovým dresinkem a grilovanými kuřecími prsy a opečenou Focacciou

155,-

PŘÍLOHY                                                                                Hranolky   

 

     45,-

Bramborová kaše

40,-

Gratinované brambory

40,-

Restované fazolové lusky s anglickou slaninou

55,-

Restovaná zelenina

45,-

Bageta s bylinkovým máslem

40,-

Malý míchaný salát

40,-

Pečivo

25,-

Domácí tatarská omáčka

25,-

Kečup

10,-

DEZERTY                                                                                        Crème brûlée 


55,-

Palačinka s omáčkou z višní, másla a badyánu s čokoládou, zmrzlinou a šlehačkou

75,-

Čokoládový pohár

65,-

Panna cotta s omáčkou z manga

65,-

Kopeček zmrzliny bez šlehačky / se šlehačkou

15,- / 20,-